• Székhely: 2700 Cegléd, Alkotmány út 59.   Telephehy: 2700 Cegléd, Ipartelepi ut 5.

BSS2000 Kft

Minőségpolitika

 

VÁLLALATI POLITIKA

( BSS 2000 KFT. minőség-, környezetközpontú- és MEB politikája)

 

Célunk:

 

Célunk, hogy biztonságos és környezetbarát módon a megrendelő igényeinek megfelelő minőségi szolgáltatásokat biztosítsunk vevőink számára –  a villamosipari kivitelezéshez kapcsolódó tervezés és kivitelezés területein. Kötelezettségünknek tekintjük, hogy a munkahelyi egészségnek és biztonságnak, továbbá a kirendeltségeken és a kivitelezések helyszínein dolgozók, és a látogatók, jó közérzetének biztosítása, valamint a környezetszennyezés megelőzése a legfontosabb célok egyike legyen. Tiszteletben tartjuk a helyi közösséget, amelyhez tartozunk.

 

Célunk elérése érdekében:

 

- Hatékonyan működtetjük az MSZ EN ISO 9001:2009, az MSZ EN ISO 14001:2005és azMSZ 28001:2008 szabványok szerint kialakított integrált irányítási rendszerünket; és folyamatosan fejlesztjük a minőségi-, környezeti és MEB teljesítményünket.

-Megrendelőink elégedettségét folyamatosan mérjük és elemezzük annak érdekében, hogy a vevői elégedettséget növelni tudjuk, miközben az integrált irányítási rendszerünkben dokumentált tevékenységeinket tovább fejlesztjük.

-Meghatározzuk tevékenységünk elvárt minőségi paramétereit, tényleges és lehetséges környezeti hatásait, egészségügyi és biztonsági kockázatát, melyek alapján kialakítottuk minőségi-, környezetközpontú és MEB céljainkat, folyamatosan biztosítva ezzel fejlesztéseinket.

-A folyamatos fejlődés érdekében fontosnak tartjuk elősegíteni és támogatni az egyéni és csoportos továbbképzés lehetőségeit a cégen belül.

-Különös figyelmet fordítunk a folyamataink folyamatos fejlesztésére.

-Kiemelt szerepet tulajdonítunk azon célunknak, hogy a dolgozókat bevonjuk a döntéshozatalba.

-Beszállítóink kiválasztásában kiemelt szerepe van a minőségnek, amelynél figyelembe vesszük a környezetvédelem és a biztonság megvalósulását is. Ismertetjük az általunk elvárt minőségi-, környezet-és munkavédelmi elveinket, annak érdekében, hogy gyakorlatuk összhangban legyen a Társaságunk által alkalmazott rendszer előírásaival.

-Célunk, a környezeti erőforrások legszükségesebb mértékű igénybevétele. Ennek érdekében előnyben részesítjük a felhasználások csökkentését, az erőforrások hatékonyabb felhasználását, az újrafelhasználást, vagy a hasznosítást biztosító megoldásokat.